INFOSEK 2011 – osvrt

11/12/2011 // Posted in ÄŒlanci/konferencije/predavanja  

ao i svake godine, INFOSEK 2011 je izrazito uspjela konferencija. Subjektivno, čini se kako posjetitelja nikada nije bilo više, kao i štandova s poslovnim partnerima i sponzorima. Paralelno s odvijanjem konferencije održao se i CIO forum okrugli stol kao i zasebna konferencija posvećena sigurnosnosti informacija kojima upravljaju poslovne tajnice.

Nažalost, dva predavanja koja se tiču informacijske sigurnosti malih poduzeća i povezanosti informacijskog kapitala i efikasnosti korporacija nisu bila značajnije posjećena. Razlog je prozaičan: jedno predavanje bilo je na predkonferencijski dan a drugo je bilo zadnje predavanje zadnjeg dana konferencije kada posjetitelji i partneri odlaze na zasluženi vikend odmor.

U svakom slučaju najveća vrijednost INFOSEK 2011 je u uspostavljanju novih poslovnih i partnerskih veza s ekspertima iz područja informacijske sigurnosti, oporavka o katastrofe i kontinuiteta poslovanja u čemu zasigurno pomažu radni ručkovi, večernja druženja u tipičnim slovenskim “kmetijama” u okolici Gorice kao i poslovično dobro posjećen i prihvaćen večernji dogaÄ‘aj prvog konferencijskog dana koji je ove godine bio održan u diskoteci “Capone“.

Prezentacije s konferencije INFOSEK 2011 mogu se naći na ovim stranicama u sekciji “Radovi” s desne strane ekrana a za nekoliko dana će biti objavljeno i par fotografija.

This entry was posted on 11/12/2011 at 3:23 pm and is filed under ÄŒlanci/konferencije/predavanja. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply (name & email required)

You must be logged in to post a comment.