Konferencija o digitalizaciji pomorskog prometa – predstavljen Elaborat o jedinstvenom sučelju za formalnosti u pomorskom prometu, koautor doc.dr.sc. SaÅ¡a Aksentijević

20/01/2018 // Posted in ÄŒlanci/konferencije/predavanja  

Pomorski fakultet u Rijeci - doc.dr.sc. Saša Aksentijević, stalni sudski vještak

U Zagrebu je 17.01.2018. u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, održana Konferencija o jedinstvenom pomorskom sučelju i digitalizaciji u pomorskom prometu. U okviru konferencije predstavljen je Elaborat o jedinstvenom sučelju za formalnosti u pomorskom prometu, kao i prijedlog Kataloga isprava, dokumenata i podataka. Izrada Elaborata i Kataloga je povjerena u rujnu 2017. godine Pomorskom fakultetu u Rijeci a izrađivači su doc.dr.sc. Edvard Tijan, prof.dr.sc. Damir Zec, izv.prof.dr.sc. Alen Jugović, doc.dr.sc. Saša Aksentijević i Mladen Jardas, mag. ing. logist. Elaborat i Katalog će biti objavljeni na Internet stranicama Ministarstva i dostupni javnosti. Više o Konferenciji na ovom linku.

This entry was posted on 20/01/2018 at 6:59 pm and is filed under ÄŒlanci/konferencije/predavanja. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.